Mikor küldik a csomagot?

Az áru mindig a fizetéstől számított 24 órán belül kerül kiküldésre.


Mikor érkezik meg a csomagom? Mennyi a szállítási idő?

A szállítási idő termékenként változik. Mivel a termékek külföldi beszállítóktól érkeznek, nem tudjuk pontosan meghatározni a szükséges napok számát. A maximum szállítási idő 360 munkanap. Az áru 90% - a 30 munkanapon belül megérkezik.

Senki számára nem kellemes ilyen sokat várni a megrendelésre. Ezzel teljes mértékben tisztában vagyunk, ezért a szállítási időt igyekszünk ingyenes szállítással, és alacsony árakkal kompenzálni. Érdemes a hosszú időt kivárni, hiszen olyan termékre tehet szert, amely nálunk nem elérhető.


Csak egy csomag érkezett. Miért nem kaptam meg a teljes rendelést egyszerre?
Ha többféle terméket rendel, lehetséges, hogy azokat több különböző raktárból szállítják Önnek. A megrendelés minden része más időpontban érkezhet. Tehát ne aggódjon, hogy a megrendelés többi részét nem kézbesítjük Önnek.

Ki szállítja nekem a szállítmányt?
A szállítmányt a Magyar Posta szállítja Önnek saját kézbe. Ha a kézbesítés időpontjában nem érik el, a posta információt hagy Önnek, hogy a küldeményt a helyi postafiókban veheti át.. Ha kisebb szállítmányról van szó, akkor lehetséges, hogy a futár beteszi a postaládába.

Mit csináljak, ha a szállítmány nem érkezett meg?
Ha a szállítmányt nem kézbesítették Önnek, és a küldemény küldése óta 30 munkanap telt el, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha ez az idő nem telt el, az áruk még úton vannak.

Hol találok mérettáblázatot?
A méret táblázat az egyes termékek leírásában található a képek alatt.


Kártyával vagy banki átutalással nem tudok fizetni. Mit kellene tennem?
Ha nincs lehetősége bankkártyás vagy banki átutalással való fizetésre, akkor választhatja a banki utalvánnyal történő fizetést. A megrendeléskor válassza a banki átutalással történő fizetést, és e - mailben megkapja bankszámlánk adatait. Most már csak ki kell töltenie a banki utalványt, és be kell fizetnie a Magyar Postafiókban.

Fizethetek utánvéttel?

Utánvét technikai okokból nem lehetséges nálunk. Az áruért bankkártyával, vagy banki átutalással fizethet. Amint megkapjuk a befizetett összeget, kiszállítjuk a csomagokat. Ha nincs bankkártyája vagy bankszámlája, banki utalvánnyal fizethet a Magyar postafiókban.

Fizettem, de nem kaptam igazolást a befizetésről.

A befizetések egyeztetéséhez olyan számviteli rendszert használunk, amely az internetes banktól kapott befizetést a változó szimbólum (VS) szerint illeszti a megrendelés számához.

Néha az is előfordul, hogy bár a változó szimbólum ugyanaz, de a rendszerünk még mindig nem tudja a rendeléshez párosítani. Ezeknek az eseteknek, kétnaponta átmegyünk az internetbankon, és manuálisan párosítjuk a fizetéseket.

Ezeknek az eseteknek, kétnaponta átmegyünk az internetbankon, és manuálisan párosítjuk a fizetéseket.

Fizettem, és emlékeztetőt kaptam, hogy fizessek újra.
Ön kifizette az árut, a befizetés megérkezett az online bankszámlánkra, de a könyvelési rendszerünknek még nem sikerült párosítania azt a webes e-shopunkkal.

Sajnos a rendszerünk nem kapott információt a beérkezett fizetésről, és automatikusan emlékeztetőt küldött fizetési felszólítással. Ha Ön mér fizetett, vegye figyelmen kívül az emlékeztetőket, és előre elnézést kérünk, ha annak ellenére érkeznek, hogy Ön már fizetett.

A rendszerünk nem tudta őket párosítani, ezért emlékeztetőt küldött. Minden fizetést átnézünk manuálisan, és manuálisan párosítjuk.


Küldenek árut utánvétte?
Az utánvét egy bonyolult dolog, amelyről le kellett mondanunk. Az okok nagyon egyszerűek. Az árut ismételten kifizettük a beszállítóinknak, a csomagot elküldtük és kézbesítettük a megadott címre, azonban sokszor nem talált gazdára. Nagy károkat szenvedtünk. Az online áruházunkban leadott rendeléseket mindig nagy odafigyeléssel kezeljük, ennek köszönhetően mindkét fél elégedett.

Fizetési lehetőségek: banki átutalás és kártyás fizetés. A csomagokat kiszállítjuk, amint megkapjuk a befizetést. A banki átutaláskor nem szabad megfeledkeznie a pontos összeg, VS (rendelésszám) és a nevének megadásáról a jegyzetben.