Prémium bevásárló galéria vagyunk, és csapatunk fő küldetése, hogy örömet szerezzen az ügyfeleknek. Tudjon meg többet a nálunk történő vásárlás előnyeiről! Sok van, de kezdjük az elején…

A termékek előzetes kiválasztása
Biztosan ismeri azt az érzést, amikor olyan újdonságra bukkan, amelyet még soha nem látott. Kattint, és megnyit egy külföldi e-boltot. Sok remek terméket lát, de amikor árut szeretne rendelni, mindig van egy probléma. A terméket nem lehet kézbesíteni az Ön címére, a postaköltség drágább, mint a megrendelés értéke, vagy az eladónak szörnyű értékelése van. Végül ott tölt néhány percet, amíg ez felidegesíti, és inkább üres kézzel távozik. Ismerős Önnek is ez a helyzet? Szerencsére ez nálunk nem fordulhat elő, mi elvégezzük Ön helyett a nehéz munkát! Termékeinket gondosan válogatjuk, kizárólag a vásárlók ezreinek pozitív visszajelzéseivel ellátott termékek találhatóak meg az Urban-Trend.hu oldalon.

Nagykereskedelmi árak
Ha áttekintette a kínálatunkat, valószínűleg észrevette, hogy alacsonyabb árakon kínáljuk a termékeinket, amely főleg annak köszönhető, hogy közvetlenül a beszállítókkal dolgozunk. A kínálatunkban lévő termékek mindig engedélyezettek az európai piacon. Beszállítóink Európában (Spanyolország, Lengyelország, Franciaország, Olaszország stb.) és Ázsiában (Kína, Indonézia) találhatók.

Ingyenes szállítás
Annak a ténynek köszönhetően, hogy a világ minden tájáról juttatunk el Önhöz termékeket, a szállítás hosszabb ideig tarthat, mint amennyi a megszokott. Az Európából érkező csomagok általában 14 napon belül, az Ázsiából érkező csomagok pedig a kiszállítástól számított 180 munkanapon belül érkeznek meg. Ennek az innovatív logisztikai modellnek köszönhetően alacsony nagykereskedelmi árakat, és akár ingyenes szállítást is kínálhatunk a Magyar Posta részéről.

Vevőszolgálat
Mindig magyarul vásárol nálunk, ami az e-shopon történő rendelést illeti. A termék- vagy anyagleírások magyar nyelven, a mérettáblázatok centiméterben vannak feltüntetve. Ha segítségre van szüksége az áru kiválasztásában, forduljon magyarul beszélő ügyfélszolgálatunkhoz, amely minden munkanapon 9:00 és 17:00 óra között áll rendelkezésére. Minden megrendelés mellé megkapja a szállítmány követési számát, amelynek segítségével kényelmesen nyomon követheti annak mozgását.

Nagyra értékeljük a belénk vetett bizalmát, és hisszük, hogy Ön elégedett törzsvásárlónk egyikévé válik.

Az Urban-Trend.hu :)